full screen background image

VIVA FM A TRANSMIS LIVE DE LA AGRALIM

Sâmbătă, 21 septembrie, am fost prezenți la Târgul Agralim, cel mai mare târg pentru fermieri din Regiunea de Nord – Est, de unde am transmis LIVE, în intervalul orar 10:00 – 14:00 și am discutat cu o parte dintre producătorii locali prezenți la târg despre produsele locale și importanța consumului acestora. Trăgând o linie în urma celor auzite, naturalețea, calitatea și gustul autentic sunt atributele cele mai importante pentru care trebuie să adăugați pe lista voastră de cumpărături produsele locale.

Alături de noi, pe frecvențele VIVA FM au fost reprezentanții de la: Asociația Produs din Botoșani, Familia Lungu (producători locali de miere de albine și derivate), Casa Fabian (carmangerie locală), Apisvet Miroslava (producții apicole și derivate inclusiv material biologic certificate ecologic), Deliciul Mihaelei (producător de produse din trandafir: dulceață, apă de trandafir, sirop, ceai și oțet), Ferma Apicolă Marineac, Bisou (producători de brutărie și patiserie), Scrijele de mere (producător de scrijele de mere, pere, prune și caise, deshidratate, fără elemente de conservare), Mirro Bello (producător de cofetărie și patiserie), Lavanda Laurei (producător de produse din lavandă: ulei esențial, săpunuri naturale, lumânări, săculețe cu floare uscată), Viofaninny lact prodcom (producători de brânzeturi din lapte de vacă – cașcaval, caș, brânză sărată, urdă, telemea), Don Apis (produse apicole, miere de albină și derivate), Alemar (producător de produse cosmetice naturale).

În cadrul tranmisiei LIVE, am organizat un concurs, marca VIVA FM, la care s-au înscris producătorii locali prezenți la eveniment. Premiul tombolei a fost în valoare de 1000 de euro – servicii de publicitate la radio VIVA FM. Norocosul câștigător, desemnat prin tragere la sorți, a fost Bionest Cluster. Felicitări și vă așteptăm la radio să realizăm o campanie de promovare eficientă pentru Bionest Cluster.

Proiectul nostru ”Produse locale pentru localnici” a fost prezentat și anul acesta la Târgul Agralim, împreună cu numărul al doilea al revistei ”Pentru localnici”. Campania a împlinit un an și jumătate de când promovează calitatea, succesul, curajul și inițiativele producătorilor locali.

A fost o plăcere să discutăm cu producătorii locali și să aflăm lucruri interesante de la aceștia. Știați că, tinctura de propolis cu alcool este un antibiotic foarte sănătos, în cantități moderate? De asemenea, începe sezonul răcelilor, implicit, sezonul ceaiurilor. Vă recomandăm să folosiți pentru îndulcitor, miere de albine deoarece are foarte multe beneficii, conform producătorilor locali care ne-au împărtășit aceste sfaturi.

 

 

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *