full screen background image

Viva FM a transmis Live, sâmbătă, 10 noiembrie, de la Campionatul Național de Off Road – Cupa ”Tester Grup 25 de ani”

Weekendul acesta a avut loc Campionatul Național de Off Road prin Cupa ”Tester Grup 25 de Ani”, organizat de ADVENTURE 4X4 IAȘI.

Echipa Viva FM a fost prezentă la eveniment, sâmbătă, pe platoul Păun, comuna Bârnova, pentru a transmite Live pe întreaga rețea radio, cele mai importante momente, dar și pentru a informa ascultătorii despre actualitățile mărcilor auto prezente. Am discutat pe frecvențele Viva FM cu o parte din reprezentanți de la Casa Auto, precum: Mazda, Citroen, Peujeot, Honda.

Tester Grup, la aniversarea primilor 25 de ani de existență, s-a alăturat competiției sportive cu o componentă antrenantă, oferind șansa tuturor pasionaților să testeze timp de două zile modele 4×4 de la 13 mărci auto, în condiții de off road și nu numai.

Evenimentul a fost completat de muzică bună, o zonă de street food și activități în aer liber. Pasionații sportului pe 4 roți au asistat sâmbătă, de la mic la mare, la un spectacol de cai putere – proba super specială de TRIAL.

Casa auto Tester Group continuă luna aniversară pe www.testergrup.ro unde vă așteaptă cu multe surprize, câte una pentru fiecare an din cei 25 petrecuți în slujba voastră.

 

 

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *