full screen background image

Viva FM deruleză campania “Un nou an școlar, un nou ghiozdan!”

Distribuie

A mai rămas puțin timp până la începerea noului an școlar și cu această ocazie Viva FM desfășoară, în perioada 29 august – 9 septembrie, campania “Un nou an școlar, un nou ghiozdan!”. Începutul de an școlar stârnește emoții în rândul familiilor cu copii, care trebuie să meargă la școală. Cele mai mari emoții sunt ale părinților ai căror copii vor merge anul acesta pentru prima dată la școală. Totuși, sunetul clopoțelului, captează atenția tuturor.

În mod clar, pe lângă aceste stări, părinții se gândesc și la rechizitele necesare celor mici, iar unora le este mai greu decât altora să le achiziționeze. Radio Viva FM își propune prin intermediul campaniei „Un nou an școlar, un nou ghiozdan” să susțină  elevii din municipiul Iași ce au rezultate bune la învățătură, dar care provind din familii cu venituri mici, prin oferirea unor ghiozdane cu un minim de rechizite pentru începerea noului an școlar. Dacă și tu cunoști un copil aflat în această situație, trimite SMS la 0753 100 300 cu numele școlarului și frecvența Viva FM (105 FM Iași) de pe care ne asculți și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 20 de ghiozdane, gata echipate pentru școală!

Campania “Un nou an școlar, un nou ghiozdan!” este realizată de radio Viva FM împreună cu Avisso, Restaurantul Pizzerie ALILA, Motel Bucium, Alexandria Librării și Era Shopping Park Iași.
Mulțumim partenerilor pentru implicare și susținere!
Ascultă Viva FM și oferă-i bucuria unui copil de a avea un nou ghiozdan la început de an școlar.
Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza