full screen background image

Viva FM se lansează pe 16 mai la Iași!

Distribuie

Anul trecut, în luna noiembrie, am primit una dintre cele mai bune vești: am câștigat concursul organizat de Consiliul Național al Audiovizualului și am obținut licență de emisie pentru orașul Iași. Reușita de a câștiga o competiție acerbă cu peste 20 de firme care și-au dorit licența ne-a motivat enorm. Acesta a fost începutul care ne-a unit cu entuziasm, cu emoție, cu determinare sub umbrela Viva FM Iași. De atunci, am lucrat intens la tot ce înseamnă ieșirea noastră în eter și ne-am pregătit pentru marea ”întâlnire” cu întreaga comunitate ieșeană. Acum suntem pregătiți să facem cunoștință și să vă oferim programele postului de radio local Viva FM Iași! Din 16 mai 2016, începând cu ora 07:00, ne puteți asculta pe 105 FM, dar și online pe www.vivafmiasi.ro!

Iată programul zilnic de emisiuni marca Viva FM:
07:00-10:00 – Dimineți animate cu Alina Cojocaru și Andrei Giurgia
10:00-13:00 – Viva Cafe cu Andreea Ignat și Radu Căciulă
13:00-17:00 – Viva Trafic cu Sorin Cimbru
17:00-21:00 – Viva Flash cu Corina Gologoț

Pe lângă acestea, vom avea o serie de emisiuni tematice (muzicale, culturale, economice, politice, educaționale, sănătate etc.), despre care vă vom povesti pe îndelete începând de luni.

Viva FM este o rețea de posturi de radio locale lansat în 2011 la Suceava, care emite momentan în Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Botoșani și, din 16 mai 2016, în Iași. Din punct de vedere muzical, Viva FM Iași vine cu sloganul ”Trăiește-ți muzica” și cu o selecție a celor mai bune hituri din ultimii 40 de ani. La nivel de conținut editorial, vom emite știri din oră în oră, vom avea matinal exclusiv local, precum și informații și emisiuni interactive.

Viva FM Iași va fi implicat în susținerea și promovarea comunității locale și va aduce în prim-plan subiecte de interes pentru ieșeni. Suntem aici pentru a susține și pentru a fi parte din comunitatea ieșeană și vă mulțumim pentru cuvintele frumoase și primirea caldă!

Vă așteptăm să ne ascultați în fiecare zi din 16 mai pe 105 FM! Suntem online pe www.vivafmiasi.ro și pe Facebook.com/VivaFMIasi, iar dacă vreți să intrați în contact cu noi, ne puteți suna la 0332-44-33-66 sau ne puteți scrie la iasi@vivafm.ro!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza