full screen background image
viva fm radioul iesenilor

Viva FM – Un radio cu, despre și pentru ieșeni!

Distribuie

Zilele de toamnă aduc cu ele multe noutăți la Viva FM! Începem grila de toamnă cu emisiuni și oameni noi , dar și cu o campanie dragă nouă. Pentru că atunci când vorbim de oamenii care ne înconjoară, de pasiunea pentru radio și, mai ales, de dragostea pentru Iași, e clar că suntem primii care spun ,,Prezent” la capitolul ,,Susținem Iașul”.

Este și motivul pentru care Viva FM există, practic: Pentru a aduce ieșenilor informații obiective și transparente, pentru a aduce în față valorile orașului, pentru a crea conținut de calitate cu și despre ieșeni. Pentru că Viva FM este radioul ieșenilor!

La Viva FM punem accentul pe oameni, indiferent dacă vorbim despre cetățenii orașului, despre oamenii aflați în funcțiile-cheie sau despre cei care formează, cu atât de multă pasiune și implicare, echipa Viva FM. Consilierul educațional și psihologul Alina Cojocaru, directorul Festivalului ,,Serile Filmului Românesc” și jurnalistul Andrei Giurgia, Specialistul PR și bloggerul Andreea Ignat, jurnalistul sportiv Radu Căciulă și actorul Sorin Cimbru îți aduc în fiecare zi programele de linie Viva FM, cu, despre și pentru ieșeni.

Din 16 mai 2016 ne-am alăturat rețelei de radiouri locale Viva FM, pentru a aduce acel ceva de care era atât de multă nevoie – Radioul Ieșenilor!

Existăm pentru că ne pasă de comunitatea în care trăim și aducem în fiecare zi, în fața ascultătorilor noștri, cele mai noi informații despre Iași, oamenii care dau valoare Iașului, evenimentele din Iași dar și muzica ultimilor 40 de ani! Susținem comunitatea locală! Susținem Iașul!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza