full screen background image

A sosit sezonul puloverelor groase și a gegicilor! Ne bucurăm, dar ce ne facem când stricăm puloverul preferat din cașmir la mașina de spălat de acasă? Mai mult, pielea noastră necesită o îngrijire mai deosebită în sezonul rece, iar conform cercetătorilor, detergenții casnici pe care îi folosim pentru spălarea hainelor conțin substanțe dăunătoare sănătății noastre care pot provoca iritații și manifestări alergice asupra pielii.

Spălătoria ecologică H2o îți oferă servicii de curățare profesionale și calitative cu preluare și livrare rapidă a hainelor acasă sau la birou. Detergenții utilizați sunt biodegradabili, la fel de buni și de eficienți ca și cei chimici, nedăunători omului sau mediului înconjurător.

În perioada 5 noiembrie –  10 ianuarie, Viva FM împreună cu H2o Clean te premiază cu un voucher în valoare de 100 de lei pentru servicii de curățare la spălătoria lor ecologică.

Cum poți câștiga?
Trimite mesaj privat pe pagina noastră de Facebook cu textul ‘’H2o Clean’’, iar în fiecare dimineață de joi realizatorii de programe vor anunța câștigătorul la ‘’Dimineți Animate’’. Așadar, joi dimineața, dă radioul pe frecvența 105 FM pentru a afla dacă ai câștigat.

Mai multe detalii despre spălătoria H2o Clean aici: https://www.h2oclean.ro/

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *