full screen background image

Viva FM și LIDL te invită la concursul caravanei Cien

Distribuie

Miercuri, joi și vineri, Viva Fm pregătește un super concurs!  Răsplătim ponturile de frumusețe cu premii din gama de îngrijire Cien. Potrivește radioul pe 105 FM în fiecare dimineață între orele 08.00 și 09.00, răspunde corect la întrebarea Alinei Cojocaru și poți câștiga un super portfard Cien, care conține o cremă BB, o cremă Cien Q 10 de zi și una de noapte, dar și o cremă-ulei de duș Cien Med.

Îți reamintim faptul că Lidl România aduce Caravana Cien la Iași,  sâmbătă, 3 septembrie,  în fața Palatului Culturii.  Lidl dorește să afle care sunt ponturile de îngrijire ce stau la baza renumelui internațional al frumuseții româncelor, așa că le lansează o provocare: „Dă-mi un pont de îngrijire, iar noi îți dăm unul mai tare”. Astfel, fiecare persoană care vizitează Caravana Cien va putea împărtăși un pont de frumusețe printr-un scurt videoclip, de 30 de secunde, care se va filma într-un spațiu special amenajat. Toate clipurile vor fi urcate pe canalul de YouTube Lidl România, pentru a crea, astfel, un adevărat forum al ponturilor de îngrijire.

În perioada 27 august – 22 septembrie, Caravana Cien pornește la drum prin 25 de orașe din țară, iar din 30 august, în șase orașe din Moldova, oferindu-le femeilor șansa de a se bucura de produsele de îngrijire din gama Cien. Ultima oprire a Caravanei Cien în Moldova este pe 4 septembrie, în Suceava, în parcarea Iulius Mall. Lista completă a orașelor în care va ajunge Caravana Cien, dar și mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe surprize.lidl.ro/cien.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza