full screen background image

VIVA FM TE INVITĂ SĂ VIZITEZI MĂNĂSTIRILE DIN BUCOVINA!

UPDATE: Am aflat cine este norocosul câștigător al turului mănăstirilor! Simona Manolache, din Iași, a trimis sms-ul cu nr. 106 în concursul nostru și se va plimba prin ținutul mănăstirilor cu mama ei, după cum ne-a mărturisit când am sunat-o în direct să o felicităm!

Sărbători luminate, Simona! Sperăm că ai primit un cadou frumos de Paște din partea noastră!

Sărbătoarea pascală se apropie cu pași repezi spre noi, iar spiritul creștinității, adus de una dintre cele mai frumoase sărbători, începe să dăinuiască în atmosferă.

Ascultă reacția câștigătoarei, aici:

Astfel, cu ocazia Paștelui, radio Viva FM vă pregătește un concurs în cadrul căruia câștigătorul va avea parte de un premiu special și semnificativ pentru această sărbătoare: un tur al mănăstirilor din Bucovina pentru două persoane, putând să-și aleagă însoțitorul după bunul plac.

Cum trebuie să procedați? Este simplu. Trimiteți un sms la 0737500300 cu frecvența de pe care ne ascultați (de exemplu, dacă ne ascultați din Iași, veți trimite textul „105 FM”).

Traseul tematic îi va purta pe norocoșii câștigători prin toate mănăstirile importante din zona Bucovinei: Mănăstirea Humorului-Voroneț-Moldovița-Sucevița-Putna-Bogdana-Dragomirna. Câștigătorii vor fi însoțiți în tur de realizatori de programe ai Viva FM și vor fi extrași prin tragere la sorți la „Dimineți animate” de către colegii noștri de la Suceava, Călin Bârleanu și Andrada Bartoi, pe data de 06.04.2018.

Nu rata ocazia prin care poți descoperi cel mai frumos tărâm al mănăstirilor din Bucovina alături de Viva FM! Participă și tu la concurs!

Mulțumim partenerilor noștri:

Darex AUTO: pentru transportul asigurat,

Coliba Haiducilor Suceava: pentru un mic dejun delicios și pentru cazarea câștigătorilor.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *