full screen background image

Campionatul Național de Off Road revine la Iași prin Cupa ”Tester Grup 25 de Ani”, organizată de ADVENTURE 4X4 IAȘI. În perioada 8-11 noiembrie, competiția sportivă va fi completată de un eveniment de aventură și off road deschis publicului larg, pe platoul Păun, comuna Bârnova.

Echipa Viva FM va fi prezentă la eveniment și va transmite LIVE, sâmbătă, 10 noiembrie, în intervalul 13:00-16:00, cele mai importante momente.

Off Road-ul este un sport 4×4 de o spectaculozitate extraordinară, ce angrenează atât agilitatea șoferului, cunoștințele despre mașini, dar mai ales iubirea pentru natură și aventură. La Iași, un club de pasionați ai ”baletului pe 4 roți” – Clubul Adventure 4×4 Iași, a strâns întreaga comunitate în jurul acestui sport și a readus la Iași etapa de campionat ce se va numi în acest an ”Tester Grup 25 de Ani”.

Concursul cuprinde două zile de traseu TROPHY, ce acoperă cele mai abrupt pante și râpele pădurilor din jurul Iașului, în zilele de vineri și sâmbătă, 9-10 noiembrie. Punctul culminant al competiției va fi sâmbătă, începând cu ora 14:00, pe platoul Păun, comuna Bârnova, unde toate mașinile din competiție vor da un spectacol de cai putere și abilități extraordinare, la proba Super specială de TRIAL.

Concurenții se pot înscrie la cele 5 clase de dificultate: Hobby, Standard A, Standard B, Open și Extrem, atât on-line, pe site-ul www.cnor-fras.ro, cât și la secretariatul competiției în incinta Hotel Motel Bucium în data de 8 noiembrie 2018 începând cu ora 14:00.

Competiția sportivă va fi completată de un eveniment deschis publicului larg, de sâmbătă până duminică, 10-11 noiembrie, în intervalul 10:00-18:00, pe platoul Păun, comuna Bârnova un eveniment ce promovează aventura și ieșirile în natură atât pentru iubitorii de motoare cât și pentru întreaga familie.

Tester Grup, la aniversarea primilor 25 de ani de existență, se alătură competiției sportive cu o component antrenantă, oferind șansa tuturor pasionaților să testeze timp de două zile modele 4×4 de la 13 mărci auto, încondiții de off road și nu numai.

Evenimentul va fi completat de o zonă de street food, muzică și activități în aer liber.

Nu uitați că vă dăm întâlnire sâmbătă, 10 noiembrie, începând cu ora 13:00 la Campionatul Național de Off Road, la platoul Păun, în comuna Bârnova. Vă recomandăm, în același timp, să luați parte la toate activitățile evenimentului din perioada 8-11 noiembrie.

Programul complet al Cupei ”Tester Grup 25 de Ani”, îl puteți vizualiza mai jos:
ZIUA 1: Joi, 8 noiembrie
14:00-22:30 – Înscrieri în competiția sportivă (Motel Bucium)

ZIUA 2: Vineri, 9 noiembrie
09:00 – Start official & start stagiu de traseu TROPHY din parcul tehnic (parcare Motel Bucium)

ZIUA 3: Sâmbătă, 10 noiembrie
09:00 – Start stagiu de traseu TROPHY (parcare Motel Bucium)
10:00-18:00 – Eveniment de Aventură și sesiuni de test drive în off road (sat Păun, com. Bârnova)
14:00 – Proba super specială TRIAL (sat Păun, com. Bârnova)

ZIUA 4: Duminică, 11 noiembrie
09:00 – Premierea
10:00-18:00 – Eveniment de Aventură și sesiuni de test drive în off road (sat.Păun, com.Bârnova)

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *