full screen background image

Viva FM transmite Live, vineri, 26 octombrie, în intervalul orar 14:00-17:00, de la Târgul de nunți Ghid Mariaj

Distribuie

Viva FM spune ,,Da’’ târgului de nunți Ghid Mariaj!

 A XI-a ediție a Târgului de nunți Ghid Mariaj se va desfășura anul acesta la Sala Polivalentă din Iași, în perioada 26-28 octombrie, iar echipa Viva FM este prezentă la eveniment pentru a transmite Live pe întreaga rețea radio, pe 26 octombrie, în intervalul orar 14:00-17:00.

În cadrul transmisiei Live vom discuta cu cei mai importanți producători și comercianți de rochii, costume, verighete dar și de accesorii sau alte servicii necesare pentru organizarea unei nunți, precum: servicii foto-video, decor, aranjamente florale. Expozanții prezenți la Târgul de nunți Ghid Mariaj se pot înscrie la tombola organizată de Viva FM, iar câștigătorul va beneficia de servicii de promovare în valoare de 1105 Euro, la radio Viva FM.

Anul acesta, Târgul de nunți Ghid Mariaj lansează sezonul de nunți 2019 și reunește firme din diverse domenii, acoperind toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții, branduri de rochii de mireasă celebre, designeri respectați și case de modă renumite. Gasești tot ce ai nevoie în același loc. Într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții.

La Târgul de nunţi Ghid Mariaj vei descoperi peste 50 de branduri de rochii de mireasă, sute de costume de mire și cele mai frumoase locații din Iași pentru evenimente. Toate acestea îşi vor prezenta ofertele la cea de-a XI-a ediţie a târgului, oferind discount-uri semnificative atât la produsele, cât şi la serviciile necesare pentru organizarea unei nunţi.

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, și în 2018, rochia de mireasă se anunţă vedeta târgului de nunţi Ghid Mariaj. Viitoarele mirese vor putea alege de la 50 de branduri, cele mai noi modele de pe piaţă, sfătuite de specialiştii invitaţi la târg. Oferta va fi cu atât mai atractivă cu cât printre firmele participante se vor număra şi branduri internaţionale de renume.

Organizatorii își propun ca şi la această ediţie să depășească propriul record  al numărului de vizitatori, dar şi  al firmelor participante, fiind unul dintre cele mai populare evenimente de profil din ţară.

Pe lânga cele mai bune oferte pentru rochii și costume, găsești oferte și pentru încalțaminte de ocazie de la cele mai renumite case de modă  și brand-uri, bijuterii lucrate atent, invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni, torturi, servicii de hair style, beauty si make-up.

Tu îți alegi tema, iar Ghid Mariaj face ca visul tău să devină realitate.

Nu rata Târgul de nunţi Ghid Mariaj, Ediția a XI-a, pe 26 – 28 Octombrie 2018, la Sala Polivalentă din Iaşi. Ne vedem acolo!

Viva FM este partener media la acest eveniment și transmite Live, pe 26 octombrie, în intervalul orar 14:00-17:00.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza