full screen background image

Viva Justiția, 29 noiembrie. Conferință internațională la Iași

Emisiunea juridică realizată de Maria Păduraru, ,,Viva Justiția”, vă invită în această ediție să participați la Conferința internațională, cu tema ”Respectarea drepturilor și libertăților constituționale – garanție a statului de drept”, organizată de Fundația ”Camera de Arbitraj și Mediere” și Departamentul Centrul European pentru Drepturile Omului Iași, în data de 8 decembrie 2017.

Invitat în studio în calitate de coordonator eveniment, pentru a oferi mai multe detalii, a fost consilier juridic Adriana Carare. La conferința internațională și-au anunțat prezența reprezentanți de seamă din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii si a altor reprezentanți ai autorităților de la nivel central, inclusiv din Republica Moldova. Prelegerile anunțate în agendă vor fi susținute vineri, 08 DECEMBRIE 2017, începând cu orele 10.30, în Sala de conferinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Iași, din Mun. Iaşi, Bld. Carol I, nr. 27. Deschiderea conferinței are loc începând cu ora 09.00.

De menționat că intrarea este liberă iar înscrierile au loc până în data de 5 decembrie 2017. Pentru înscrieri sau informații suplimentare,cei interesați se pot adresa dnei. Adriana Carare la numarul de telefon 0755.133.833 sau pe adresa de e mail: cameradearbitrajsimediere@gmail.com.

Emisiunea poate fi urmărită:

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *