full screen background image

Viva Justiția: joi, o dată la două săptămâni, de la 13:03 la 14:00

Distribuie

Viva Justiția este emisiunea juridică, realizată de Maria Păduraru, ce se va difuza joi, o dată la două săptămâni, de la ora 13:03 până la ora 14:00. Această emisiune se dorește a fi un program de formare și informare a cetățenilor.

Viva Justiția vine să responsabilizeze ieșenii pentru faptele și acțiunile lor, întrucât necunoașterea legii nu ne absolvă de vină. Radioul va transmite corect informația juridică către publicul ascultător interesat să afle noutăți și modificări legislative, spețe și răspunsuri la probleme juridice.

Emisiunea tematică are o tentă educativ-informativă și va aduce în discuție Constituţia României, drepturile, libertăţi şi îndatoriri fundamentale, aspecte privind procesul legislativ, aspecte cu caracter general privind organizarea şi funcţionarea sistemului judiciar, elemente de bază ale dreptului civil şi penal, formele răspunderii juridice, modalități de combatere a corupției.

Maria Păduraru va aduce personalități distincte în Viva Justiția, care vor explica concepte și vor încerca să transmită informații ce țin de domeniul juridic, cu un limbaj mai ușor de asimilat și de către persoanele neavizate în domeniu, pentru o mai bună înțelegere a contextului.

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *