full screen background image

Viva La Playa a asigurat distracţia în week-end la Apollo Summer Lounge!

Echipa Viva FM a fost din nou responsabilă cu distracția în week-end-ul 5-6 august la Apollo Summer Lounge din Iași. Sâmbătă şi duminică, între orele 13:00 și 17:00, Viva La Playa s-a auzit LIVE în toată zona Moldovei, iar cei prezenți la piscina Apollo s-au bucurat de o serie de evenimente speciale, pregătite de Viva FM şi Apollo Summer Lounge, ce au constat în: muzică de calitate, concursuri cu super premii, spuma party, face painting pentru cei mici şi multă, multă distracţie.

Pe parcursul celor 4 ore de program Viva La Playa, atât sâmbătă, cât şi duminică, echipa Viva FM a organizat concursuri interesante precum: sărituri spectaculoase în apă, concursuri de făcut flotări pentru cei mari, dar şi provocări pentru cei mici, care au recitat poezii şi au spus ce le place să facă cel mai mult în vacanţă. Premiile oferite concurenţilor au fost pe măsură: vouchere în valoare de 50 de lei consumaţie la MADO, bere, selfie stick-uri și alte accesorii pentru smartphone de la Carlsberg, spinnere şi alte articole promoţionale oferite de Conduent, dar şi articole pentru plajă şi drumeţii de la Turistico.ro.

Gazda noastră din această vară este piscina Apollo Summer Lounge, care reprezintă destinația ideală de vară, unde, împreună cu familia și prietenii, vă puteţi bucura, din plin, de apă, soare și răcoare. Situată la ieșirea din Iași, spre Breazu locația reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulți de 220 mp și o piscină specială pentru copii, cu o suprafață de 100 mp, în care micuții se pot bălăci în voie.

Mulțumim partenerilor, care au fost alături de noi și au oferit din nou premii consistente celor receptivi la activități! Aşadar, partenerii de distracție la Viva La Playa, din această vară sunt: ConduentCarlsbergMadoAperol SpritzCramele GrammaCAR Flexicredit şi Turistico.ro!

Rămâneți pe frecvențele Viva FM, distracție continuă, în fiecare week-end de vară la Viva La Playa!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *