full screen background image

Viva La Playa a încins atmosfera la Apollo Summer Lounge Iaşi

Distribuie

Duminică, 31 iulie, Viva Fm Iași a continuat distracția de vară în cadrul proiectului radio estival Viva La Playa, de data aceasta cu o transmisiune live de la Apollo Summer Lounge Iaşi.

Între orele 13:00 și 17:00, ascultătorii Viva Fm și cei prezenți la piscina Apollo s-au distrat pe hiturile mixate de Dj Ghost şi au participat alături de MC AY la concursuri interactive cu premii oferite de partenerii noștri.

Distracția va continua până la finalul verii, pentru că, în fiecare weekend, emitem din cele mai tari zone de agrement din zona Moldovei. Trăiește-ți vara pe frecvențele Viva Fm și fii alături de noi în fiecare weekend la Viva La Playa!

Mulțumim partenerilor care au susținut ediția Viva La Playa desfășurată la Apollo Summer Lounge, oferind premii consistente celor prezenți: CAR Flexicredit, Carlsberg, Grande Optique,  Aperol Spritz, Granini, Body Line Gym, Spălătoria auto Wash me Baby și Artful Media.

Pentru a intra în posesia premiilor, ieșenii prezenți la piscina Apollo au trebuit să răspundă întrebărilor pregătite de echipa Viva La Playa, să participe la concursuri de înot, de scufundări, sărituri în apă sau de creativitate.

Pentru că atmosfera de la Apollo Summer Lounge a fost una foarte frumoasă, iar vremea a fost toridă, partenerii noștri de la CAR Flexicredit au oferit premii concurenților care au răspuns provocărilor echipei Viva La Playa, în valoare de 120 de lei. Câștigătorii au primit vouchere, constând în consumație la Apollo Summer Lounge, pentru băuturi răcoritoare şi au savurat bunătățile culinare de la Apollo. CAR Flexicredit este una dintre cele mai mari Case de Ajutor Reciproc din zona Moldovei, ce are agenții deschise în Iași, Pașcani, Suceava, Roman și Botoșani. CAR Flexicredit oferă împrumuturi, economisire și asistență socială.

Prietenii de la Spălătoria auto Wash me Baby s-au gândit și la mașinile celor prezenți, oferind premii pentru un alt super concurs derulat la Apollo Summer Lounge. Câștigătorul a primit un abonament pentru o lună de zile la Spălătoria auto Wash me Baby și va beneficia de servicii profesioniste de spălare auto cu produse aduse special din SUA. Spălătoria Wash me Baby este una dintre cele mai bune spălătorii auto din Iași şi oferă servicii complete de spălare auto, polish sau servicii de chirurgie caroserie.  

Fiind vară, Body Line Gym  încurajează mișcarea și un stil de viață sănătos pentru a avea un corp de invidiat, de accea, împreună cu echipa Viva La Playa au pregătit un concurs amuzant, dar solicitant fizic pentru doi concurenţi curajoşi. După ce s-au întrecut în mersul piticului pe marginea piscinei, cei doi tineri au câștigat câte un abonament la sală, oferit de către Body Line Gym, în valoare de 300 de lei.

Cei de la Grande Optique nu le-au uitat pe doamnele și domnișoarele prezente și le-au oferit celor mai curajoase dintre ele 3 perechi de ochelari marca Nicole, în valoare de peste 600 de lei. Grande Optique oferă clienţilor posibilitatea de a alege rama preferată dintre cele peste 1.500 de modele, iar personalul este foarte amabil şi foarte bine pregătit. Unic în Iaşi, Grande Optique oferă spre vânzare rame de ochelari cu cristale Swarovski şi lentile fotocromatice pe albastru. Tot la Grande Optique aveţi posibilitatea să alegeţi rama preferată dintre întregile colecţii franceze de la casele de modă (rame fabricate exclusiv în Franţa de către Paget Group – firma având tradiţie în acest domeniu încă din 1886): Ines de La Fressange, Georges Rech, Nicol, Torrente. Preţurile ramelor sunt pentru toată lumea şi modelele pentru toate preferinţele.

Atmosfera Viva La Playa a fost poetică în acest weekend. Am strâns toţi copiii de la bălăceală pentru a ne recita poezii. Aceştia ne-au încântat cu o strofă din Luceafărul aducându-ne aminte parcă de copilărie şi de distracţia fără griji. Acest moment a avut gust de fructe şi de vacanţă datorită premiilor oferite de Granini. Granini a fost întotdeauna mai mult decât un suc. Sticla sa clasică cu gropiţele sale şi promisiunea de a utiliza întotdeauna doar cele mai bune fructe diferenţiază marca de competitorii săi. Chiar de la începuturile sale şi până în ziua de azi, Granini a oferit o adevărată diversitate de sucuri de fructe şi minunate experienţe ale gustului care ajută la crearea de scurte momente de plăcere în vieţile de zi cu zi ale oamenilor.

Gazda noastră din acest weekend, Apollo Summer Lounge a ținut să răsplătească creativitatea a două concurente ce au improvizat un catren, utilizând 4 cuvinte cheie. Ele au câştigat 2 Summer Pass-uri în valoare de 800 de lei, având acces nelimitat, toată vara, la Apollo Summer Lounge. Piscina Apollo reprezintă destinația ideală de vară, unde, împreună cu familia și prietenii, vă puteţi bucura, din plin, de apă, soare și răcoare. Situata la ieșirea din Iași, spre Breazu locația reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulți de 220 mp și o piscină specială pentru copii, cu o suprafață de 100 mp, în care micuții se pot bălăci în voie.

Întrucât berea este cea mai populară băutură printre bărbaţi vara, echipa de distracţie Viva La Playa împreună cu cei de la Carlsberg au organizat probabil cele mai tari 2 concursuri de vară. Câștigătorii au primit tricouri, șepci personalizate, dar și bere pentru a se răcori după o zi toridă de vară de la Carlsberg. Carlsberg este o marcă de bere fondata în anul 1847, în Copenhaga (Danemarca) de J. C. Jacobsen. Carlsberg – probably the best beer in the world.

 

Mulțumim partenerilor noștri care au susținut proiectul radio estival Viva La Playa, ediția de la Apollo Summer Lounge, ce au oferit premii în valoare totală de peste 2300 de lei.

Valoarea totală a premiilor oferite de partenerii Viva La Playa pentru ediţia de la Apollo Summer Lounge a fost de peste 4000 lei. Mulţumim mult pentru implicare!

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza