full screen background image

Viva La Playa i-a relaxat din nou pe ieșenii prezenți la Apollo Summer Lounge

Distribuie

Viva FM a adus din nou distracția în acest final de săptămână la Apollo Summer Lounge din Iași. Sâmbătă, 6 august, între orele 13:00 și 17:00, Viva La Playa s-a auzit LIVE în toată zona Moldovei, iar cei prezenți la piscina Apollo s-au distrat pe muzica mixată de DJ Ghost și au participat, alături de MC AY, la concursurile organizate de Viva FM Iași împreună cu partenerii noștri.

Cel mai mare proiect radio estival din Moldova continuă până la finalul verii, pentru că Viva FM emite în fiecare weekend din cele mai tari zone de agrement din zonă.

Mulțumim partenerilor care au fost alături de noi și au oferit din nou premii consistente celor prezenți.

Casa Auto Iași a oferit câștigătorilor un pachet ce conține genți de plajă, accesorii pentru laptop/ tabletă/ telefon, căni termoizolante, accesorii auto, șepci, brelocuri și alte mici surprize. 

Casa Auto Iași este cel mai mare complex auto din regiunea Moldovei, reunind sub același acoperiș 7 cunoscute branduri de mașini: Mercedes-Benz, Jaguar-Land Rover, Mitsubishi, Honda, Hyundai și Mazda. Pasionați de mașini, îndrăgostiți de performanță, de tehnologie și de tot ce aduce viitorul mai aproape, cei de la Casa Auto au construit cu drag o adevărată familie de mărci auto, cele pe care le iubesc și le apreciază cel mai mult. Și asta, cu gândul la fiecare dintre voi: echipa Casa Auto și-a dorit ca fiecare client în parte, indiferent de preferințe, nevoi sau dorințe, să găsească la Casa Auto mașina perfectă, să aleagă cu încredere și în deplină siguranță mașina pe care o va cumpăra, știind că e făcută pentru el.

 

Gazda noastră din acest weekend, Apollo Summer Lounge a ținut să răsplătească creativitatea a două concurente care au câştigat 2 Summer Pass-uri în valoare de 800 de lei, având acces nelimitat, toată vara, la Apollo Summer Lounge

Piscina Apollo reprezintă destinația ideală de vară, unde, împreună cu familia și prietenii, vă puteţi bucura, din plin, de apă, soare și răcoare. Situată la ieșirea din Iași, spre Breazu, locația reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulți de 220 mp și o piscină specială pentru copii, cu o suprafață de 100 mp, în care micuții se pot bălăci în voie.

 

Euro Taxi Iași a oferit vouchere de călătorie celor care au răspuns corect întrebărilor pregătite de echipa Viva La Playa în legătură cu cea mai tare companie de taxiuri din Iași.

EURO TAXI oferă o gamă largă de servicii: transport persoane, taxi shopping, transport marfă, rent-a-car – oferindu-ți siguranță și confort. EURO TAXI are cel mai modern parc auto ce este reînnoit periodic și verificat în permanență în service-uri. Cu EURO TAXI călătoria ta va fi una liniștită, într-un ambient curat, lipsit de fum și zgomot, iar șoferii îți vor acorda 100% din atenția lor.

 

Artisan Cafe a fost un alt partener Viva La Playa în acest weekend și a oferit două vouchere de câte 50 de lei fetelor care au renunțat pentru 5 minute la bronzul de pe marginea piscinei Apollo și au participat la concurs. Artisan Cafe este situată în Iași pe Bulevardul Chimiei, numărul 2, acolo unde ieșenii pot savura o cafea bună, proaspăt măcinată, dintr-un espressor legendar.

Carmangeria La Fix din Iași a oferit un voucher în valoare de 100 de lei participantei care a răspuns corect la întrebarea referitoare la locația în care este amplasată Carmangeria La Fix, în Iași. Carmangeria La Fix – produse din carne proaspătă, gata porționată, numai bună de aruncat în cuptor! În Carmangeria La Fix găsești carne de pui, porc, vită, de curcan, iar la comandă rață, iepure sau prepeliță! În plus, tot în Carmangeria La Fix  găsești produse 100% românești, făcute doar din care și condimente naturale: mici, cârnați de pui, curcan, porc și vită, precum și multe alte bunătăți – la cele mai bune prețuri!

Carmangeria La Fix este situată în Iași, în Metalurgie, la 30 de metri de stația de tramvai și în Galata, la semafor.

Concurs Tonus Plus – câștigătorii concursului au fost răsplătiți cu un abonament de 10 ședințe de pilates. 

TonusPlus este singura sală din Iași unde se practică metoda Pilates cu instructori certificaţi internaţional în Pilates şi kinetoterapie. Sala este dotată cu aparate performante, iar intervalul orar la care vrei să mergi ți-l alegi singur! Tonus Plus se află în spate la Banca Română Italiană – zona Târgu Cucu!

TonusPlus este o initiativă originală, creată din dorința de a permite practicarea metodei Pilates oricărei persoane care conștietizează nevoia îmbunătățirii calitații vieții sale.

TonusPlus aduce în Iași un program de întreținere corporală bazat pe tonifierea musculaturii într-un mod sănătos care combină controlul mental al corpului și efortul fizic.

Pe lângă aspectul armonios, programul TonusPlus urmărește educarea posturii sănătoase a corpului în miscare. Prin acest obiectiv medical se pot preveni și îmbunătăți totodata posturile vicioase ale coloanei vertebrale ce pot conduce în timp la complicatii.

Indiferent de mediul de lucru, condiția fizic și scopul urmărit de practicanți, programul promovat de TonusPlus oferă starea de bine necesară unei vieti armonioase intr-un cadru relaxant.

 

Mulțumim partenerilor Viva La Playa: Artisan Cafe, Eurotaxi, Carmangeria La Fix, Artful Media, C.A.R. Flexicredit, Aperol Spritz și Apollo Summer Lounge.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza