full screen background image

Viva La Playa, o vară plină de distracție și super-premii

Pentru al doilea an consecutiv, Viva La Playa, cel mai mare proiect radio estival din zona Moldovei, s-a încheiat cu succes, oferind ieșenilor multe amintiri frumoase. A fost o vară plină de distracție, muzică bună, concursuri, apă, soare și răcoare la Apollo Summer Lounge. Week-end de week-end, echipa Viva FM a transmis live „nebunia” de la cea mai mare piscină din Iași pe frecvențele radio. Am dat tonul distracției în fiecare sâmbătă și duminică, am dansat pe ritmurile celor mai frumoase hit-uri, am avut jocuri și concursuri, precum și multe surprize pentru cei prezenți la Apollo Summer Lounge.

Proiectul Viva La Playa a fost transmis LIVE pe frecvențele rețelei regionale de radiouri locale Viva FM: 105 FM în Iași, 93,7 FM în Suceava, 106,3 FM în Botoșani, 97,8 FM în Fălticeni, pe 90,1 FM în Rădăuți, dar și online, pe www.vivafmiasi.ro/live.

Deși vara aceasta am avut parte de temperaturi caniculare, la Apollo Summer Lounge a fost soare și răcoare, cu toții am petrecut clipe de neuitat!

Echipa Viva FM a organizat concursuri interesante, cum ar fi: concursuri de înot, atât pentru adulți, cât și pentru copii, sărituri spectaculoase în apă, duble cu mingea, aruncări cu mingi în colacul de salvare și ținutul respirației sub apă!

Reședința noastră de vară Apollo Summer Lounge, a oferit premii constând în invitații cu acces la cea mai mare piscină din Iași. Destinația perfectă pentru relaxare, dar și distracție, la Apollo ne-am bălăcit în mega piscina de 220 mp pentru adulți și în piscina de 100 mp specială pentru copii.

Un important partener ce ne-a sprijinit în realizarea proiectului Viva La Playa este Mado. Week-end de week-end ei i-au răsplătit pe curajoși cu vouchere în valoare de 50 de lei.

Iubitorii de bere au primit premii interesante de la Carlsberg pentru că au demonstrat că împreună cu gașca lor de prieteni știu să se super distreze: bere, selfie stickuri și accesorii pentru smartphone.

Turistico.ro, promotorii bunei dispoziții din timpul liber, ne-au pus la dispoziție premii frumoase destinate copiilor și părinților pentru sezonul estival: mingi de plajă, genți termoizolante, brelocuri, frisbee-uri, lanterne și multe altele. Turistico.ro îşi propune să fie cea mai bogată resursă de informaţii, la îndemâna celor interesați de călătorie, cu privire la locuri de vizitat, obiceiuri, tradiţii și oameni.

Dacă unii preferă berea vara, alții preferă vinul. De aceea, partenerii noștri de la Gramma au oferit premii constând în sticle de vin pentru ieșenii cu vârsta de peste 18 ani ce au demonstrat că știu care sunt atributele unui produs de calitate.

Întrucât sprijină proiectele locale și se implică activ în comunitate, Conduent – cea mai mare companie cu servicii BPO din lume, ne-a susținut în realizarea proiectului Viva La Playa și a oferit concurenților curajoși premii atractive, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: spinnere, rucsace, tricouri și multe alte promoționale.

Reamintim că Viva la Playa este un proiect marca Viva FM, realizat în 2017 cu sprijinul CARLSBERG, CONDUENT, GRAMMA, MADO și TURISTICO.RO!

Deși vara s-a încheiat, proiectul Viva La Playa ne-a lăsat o mulțime de emoții pozitive, amintiri frumoase ale zilelor de vară, pline cu soare, apă și răcoare.

Rămâneți pe frecvențele Viva FM pentru o toamnă plină de culoare și muzică bună.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *