full screen background image

VIVA VOX. Se va construi Autostrada Ungheni-Iași-Tg. Mureș? Iată ce cred ieșenii

Distribuie

În ediția de miercuri, 20 februarie, a emisiunii Față în Față cu Andrei Giurgia am aflat ultimele detalii despre stadiul Autostrăzii Ungheni-Iași-Tg. Mureș. Gregoriana Tudoran, membru al Asociației „Împreună pentru A8”, a fost prezentă în studioul Viva FM.

Emisiunea a început cu părerea ieșenilor despre A8. Aceștia au răspuns, într-un vox realizat de reporterii Viva FM, la întrebarea: „Credeți că va fi construită Autostrada Ungheni-Iași-Tg. Mureș?”. Iată ce au răspuns aceștia:

„Ăștia nu fac nici drumurile județene, credeți c-o să facă autostradă?” „Cred că va fi construită, este o necesitate pentru zona Moldovei. Dacă politicienii se vor implica, cred că se poate realiza”. „Cred că va fi construită.” „Aș vrea, dar nu cred.”

În cadrul emisiunii, Gregoriana Tudoran a dat detalii despre întâlnirea asociațiilor Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, Împreună pentru A8, Moldova Vrea Autostradă și Pro Infrastructură cu prim-ministrul Viorica Dăncilă și consilierul personal al premierului, Darius Vâlcov.

Într-o oră și 20 de minute nu au reușit să ne explice unde au dispărut cei 32 de km de autostradă. Am fost întâmpinați cu o ușoară ironie. Știau foarte bine cine suntem fiecare. Au încercat să ne explice că fondurile europene nu sunt o soluție și că ceea ce ne dorim noi este un deziderat și pentru ei, dar nerealizabil”, a declarat Gregoriana Tudoran.

Întâlnirea a fost precedată de un protest.

Mai multe detalii, aici.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza