full screen background image

VOCILE MARILOR ROMÂNI SE AUD LA DIMINEȚI ANIMATE

Din an în an avem ocazia să simțim că facem parte din aceeași familie. Da, ar trebui să fie un sentiment viu și prezent nu doar în ocazii speciale, istorice. Pe de altă parte, vă propunem să nu ratăm nici o ocazie să-l exersăm! Împreună, după o sută de ani, apropiați de idealuri similare, motivați de chiar faptul că suntem împreună, vă propunem o nouă săptămână tematică, de pregătire a sărbătorilor de iarnă.

Săptămâna Națională aduce în studiourile Viva FM istoria, legendele și poveștile, tradițiile și atmosfera de sărătoare a Zilei Naționale. Mesajele și sentimentele voastre se vor face auzite pe toate frecvențele și stațiile Viva FM, prin urmare, vă invităm să sărbătorim împreună, de luni până vineri, Săptămâna Națională!

Câte un mare român se ascunde în fiecare dintre noi! Vocile voastre sunt cele mai importante.
În cadrul matinalului Viva FM, la Dimineți Animate, marcăm Ziua Națională a României alături de câțiva dintre marii români, ambasadori ai culturii naționale.

„Apără Duckdam! Am câştigat Cupa!“. Vă sună familiar? 33 de ani au trecut de când „Eroul de la Sevilla“, Helmut Duckadam a scris istorie pentru clubul Steaua pe stadionul „Sanchez Pizjuan” din Sevilla.

4 penalty-uri apărate au adus României o mare victorie din nostalgiile căreia fotbalul românesc a trăit, ani întregi, au adus României o mare victorie din nostalgiile căreia fotbalul românesc a trăit, ani întregi.

Astăzi, Helmuth Duckadam a fost în direct la ”Dimineți Animate”, iar interviul din cadrul emisiunii matinale, îl puteți asculta mai jos.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *