full screen background image

Voore a deschis magazin la Iași. Țigări electronice și alte produse conexe, disponibile pentru ieșeni, în Tudor

Magazinul de țigări electronice VOORE și-a deschis punct de lucru și la Iași. Noul magazin se află la parterul Iulius Mall, în apropierea magazinului oficial al Politehnicii Iași. Dacă ești din Iași, te invităm să vii să testezi produsele noastre și să obții toate informațiile de care ai nevoie de la consultanții noștri cu experiență mare în țigări electronice. Îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie și te vor sfătui ce tipuri de țigări electronice sau lichide ți se potrivesc”, au transmis reprezentanții VOORE.

”Am ales Iașul datorită cererii din partea consumatorilor și a clienților VOORE. Până acum, am mai deschis puncte de lucru la Timișoara, Oradea, Arad, Constanța și cel mai recent – la Baia Mare. Noul punct de lucru de la Iași sperăm că va satisface toate exigențele consumatorilor și a clienților fideli. Mai pregătim două surprize pentru 2019, dar surpriza rămâne surpriză. Negociem cu încă două mari orașe din țară”, a declarat Bogdan Pășcuță, manager vânzări VOORE.

La noul magazin VOORE din Iulius Mall sunt disponibile, printre altele, și gamele FLAVOR MADNESS. ”Acestea au luat naștere în ianuarie 2016, din dorința noastră de a umple un gol în piața românească de e-lichide. Printre primele game pe care le-am creat se numără Monsters (lichide fructate și cremoase, dulci) și gama Emporium. În vara următoare a fost rândul gamei Graffiti, lichide fructate, dulci, cu ice effect. Gama Special Edition lansată în 2018 cuprinde delicioasele D’ohnut, Booberry, Double Splas sau Meloo. Am creat, de asemenea, gama Royal, pentru a delecta pasionații de Mouth-To-Lung”, se arată în materialele promoționale VOORE.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *