full screen background image

Vreme schimbătoare, în următoarele zile

Distribuie

ploi     Vremea în următoarele câteva zile va fi schimbătoare. Astfel, astăzi și mâine se vor semnala precipitații în câtreva zone ale țării, iar de duminică vremea începe să se încălzească.

Astăzi vor mai cădea câțiva fulgi de zăpadă, mai ales în masivele sudice și estice. În ultimele 24 de ore s-a mai depus un strat de zăpadă, poate nu atât de consistent cum și-ar fi dorit turiștii. Până la 1.500 de metri, stratul de zăpadă nu este foarte gros, între 10 și 25 de centimetri.

După ziua de marți vor reapărea precipitațiile în zona de munte, mai ales sub formă de ninsoare.

În weekend, vremea va fi frumoasă, dar sâmbătă încă vom avea temperaturi scăzute. Nopțile și diminețile vor aduce ceață, mai ales în zonele joase de relief.

Luni și marți maximele vor atinge și 12 grade Celsius pe timpul zilei.

În Capitală, vremea va fi frumoasă, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Astăzi mai rămân norii, dar nu vom avea precipitații. În weekend vom avea parte de soare generos, poate puțină ceață dimineața. Noaptea vom avea temperaturi până la – 4 grade Celsius, iar pe timpul zilei, ușor mai ridicate decât în mod obișnuit, de până la 9 grade Celsius.

VivaFM – Live Your Music! » Național

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza