full screen background image

WEEK-END PLIN DE DISTRACȚIE CU ECHIPA VIVA FM LA APOLLO SUMMER LOUNGE!

Vremea din week-end-ul 22 -23 iulie a fost perfectă pentru plajă, așa că echipa Viva FM a fost prezentă atât sâmbătă, cât şi duminică la Apollo Summer Lounge pentru o nouă ediție Viva La Playa. Ieşenii aflaţi la piscină s-au bucurat de 4 ore de muzică bună, concursuri antrenante, premii și multă distracție! Așadar, pe 22 și 23 iulie, între orele 13:00 și 17:00 ne-am distrat cu mic, cu mare la Apollo Summer Lounge, iar atmosfera estivală a fost transmisă LIVE pe Viva FM, dar și online, pe www.vivafmiasi.ro/live.

Cei prezenți la piscina Apollo s-au arătat dornici să participe la concursurile pregătite de echipa Viva La Playa pentru a câștiga premiile puse în joc de partenerii noștri. Aceștia au răspuns la întrebări, au participat la întrecerile de înot, concursuri de sărituri în piscină și au demonstrat că au iscusință în jonglerii cu mingea.

Echipa de distracție Viva La Playa a organizat un super concurs de înot cu sprijinul partenerilor de la Carlsberg, iar participanții curajoși au fost răsplătiți cu bere rece și promoționale.

În caz că nu știați povestea Carlsberg aceasta a început în 1845, când un tânăr berar danez a călătorit tocmai de la Copenhaga la München pentru a face rost de o drojdie specială pentru berea sa. Numele său era J.C. Jacobsen, iar numele pe care l-a dat noii sale berării era Carlsberg.

Sâmbătă am fost curioși să testăm abilitățile de fotbaliști ale celor prezenți la piscină, iar jongleriile făcute de doi prieteni cu mingea au fost premiate cu un voucher în valoare de 50 de lei, oferit de Mado.

Preparatele Mado sunt gătite cu ingrediente de calitate, proaspete și atent selecționate, aduse special din Turcia. La Mado se gășește cea mai apreciată shaorma de pui din Iași. Tot aici, se găsesc diverse specialități precum: pizza, sosuri, salate, deserturi.

Chiar și cei mici s-au arătat entuziaști să participe la concursurile noastre, așa că sâmbătă au umflat mingi, iar duminică și-au arătat îndemânarea și le-au aruncat în colacul de salvare. Pentru energia și receptivitatea lor, au primit premii frumoase, constând în produse promoționale oferite de Turistico.ro și jucării.

Călătorim și redescoperim distracția împreună cu Turistico.ro. Promotorii bunei dispoziții din timpul liber, aceștia ne-au pus la dispoziție premii interesante pentru sezonul estival: mingi de plajă, genți termoizolante, brelocuri, frisbee, lanterne. Turistico.ro îşi propune să fie cea mai bogată resursă de informaţii, la îndemâna celor interesați de călătorie, cu privire la locuri de vizitat, obiceiuri, tradiţii și oameni.

I-am avut alături de noi și pe cei de la Cramele Gramma, care au oferit premii celor care au răspuns corect la întrebările de concurs. Gramma este un concept puternic, menit să deschidă o nouă direcție în comunicarea vinurilor: cea a conversației inteligente și a limbajului fără cusur dezlegat de impactul licorilor, pentru că întotdeauna exprimarea corectă și armonioasă denotă echilibru fizic și psihic. Personalitatea acestor vinuri poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală și trebuie asociate discuțiilor constructive, momentelor de inspirație, clipelor în care conversația alunecă spre subiecte adevărate și în care vorbele fără consistență sunt lăsate la o parte.

Pentru pasionații de apă, soare și răcoare, ce vor să aibă parte de o atmosferă estivală comparabilă cu cea de pe litoral, cei de la Apollo Summer Lounge au oferit invitații duble, valabile pe tot parcursul verii 2017. Gazda noastră din această vară, piscina Apollo Summer Lounge, reprezintă destinația ideală de vară, unde, împreună cu familia și prietenii, vă puteți bucura din plin de apă, soare și răcoare. Situată la ieșirea din Iași, spre Breazu, locația reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulți de 220 mp și o piscină specială pentru copii, cu o suprafață de 100 mp, în care cei mici se pot bălăci în voie. 

Ne bucurăm să-i avem alături de noi, ca parteneri în proiectul Viva La Playa, și pe prietenii noștri de la Conduent ce sprijină proiectele comunității. Conduent este cea mai mare companie cu servicii BPO din lume, cu peste 93.000 de angajați în 43 de țări, și care operează în 290 de centre de servicii. Portofoliul companiei include soluții industriale specifice (asistență medicală și de transport), precum și servicii multi-industrie, cum ar fi procesarea de tranzacții și asistență pentru clienți. Conduent funcționează ca o extensie a clienților săi pentru a îmbunătăți loialitatea și satisfacția clienților, navetiștilor, consumatorilor și cetățenilor.

Le mulțumim încă o dată partenerilor de distracție Viva La Playa: Conduent, Carlsberg, Mado, Aperol Spritz, Cramele Gramma, CAR Flexicredit şi Turistico.ro!

Rămâneți pe frecvențele Viva FM, deoarece vara continuă cu distracție și voie bună la Viva La Playa!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *