full screen background image

Week-end plin de distracție la ICE ICE Viva!

A doua ediție ICE ICE Viva a avut loc duminică pe Pârtia de Sky din Sărărie și a încheiat un week-end plin de muzică bună, premii și adrenalină petrecut împreună cu iubitorii sporturilor de iarnă. Realizatorii de programe Viva FM, Radu Căciulă și Andrei Giurgia au fost gazdele emisiunii ICE ICE Viva și au încălzit atmosfera cu cele mai bune melodii, intervenţii live, premii şi concursuri.

Am cunoscut și astăzi oameni interesanți, pasionați de sport și nu numai. Primul premiu oferit de Viva FM a ajuns la o studenta, care a venit pe pârtie împreună cu prietenii pentru a face o pauză de la învățat, acum în perioada sesiunii. Câștigătoarea a știut să spună care este site-ul Viva FM, locul în care oricine este interesat, poate avea acces la informații de interes din sfera locală și nu numai. Premiul oferit a fost de sezon: o cană termosensibilă și un termos.
2

A fost o plăcere să facem cunoștință cu un fost profesor de sport de la UMF, care astăzi învață copiii să skieze la pârtia din Sărărie. Este un susținător al sportului și al valorilor locale, iar pentru acest lucru echipa Viva FM l-a premiat cu un bax de spumante Bucium.
3

Următorul câștigător a fost tot un pasionat de ski. Ieșeanul ne-a povestit că practică acest sport de 15 ani și își amintește cu drag de pârtia de ski din Alpi, însă până va ajunge din nou acolo se va antrena pe Pârtia de Sky din Sărărie, pe care o recomandă tuturor celor care vor să învețe acest sport. Pentru că a știut care este site-ul Restaurantului Alila, a primit din partea partenerului nostru un voucher de consumație în valoare de 50 de lei, un calendar și o agendă personalizată.
4

Dacă vremea este în continuare în favoarea sporturilor de iarnă, echipa Viva FM vă așteaptă și week-endul viitor la Pârtia de Sky din Sărărie, sâmbătă și duminică, începând cu ora 14, la noi ediții ICE ICE Viva.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *