full screen background image

Youth Speak Forum-prima ediție organizată în Iași de AIESEC ROMÂNIA

Te-ai întrebat vreodată cum o să evolueze cariera ta dar în special ce efect are digitalizarea asupra acesteia? Prima ediție Youth Speak Forum organizată în Iași îți oferă șansa să discuți cu speakerii noștri aspecte privind impactul pe care digitalizarea o are în experiența ta profesională, urmând ca apoi să iei parte la workshopurile susținute de companiile prezente la eveniment.

Vino să aflii de la Accenture în RomâniaEndava și Generatia.XYZ ce efect are digitalizarea asupra educației și a carierei tale.

Youth Speak Forum este o inițiativă AIESEC pentru a ajuta la conștientizarea și rezolvarea problemelor prezente în comunitate, concretizate în 17 Obiective de Dezvoltare Durabila, stabilite împreună cu Organizatia Națiunilor Unite.

Cele 17 Obiective Globale contribuie la conturarea unui viitor echilibrat pentru fiecare persoană din toate colțurile lumii și vizează cele mai mari provocări internaționale, precum sărăcia, educația, sănătatea, egalitatea de gen, clima, apa, pacea și bună guvernare.

În septembrie 2015, Organizația Națiunilor Unite a adoptat Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, un program de acțiune globală în domeniul dezvoltării în trei dimensiuni: economic, social și de mediu.

În centrul Agendei 2030 se regăsesc cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă, numite și „Obiective Globale”. Acestea stabilesc un cadru global pentru eradicarea sărăciei și realizarea dezvoltării durabile până în anul 2030.

Dacă ești pasionat de problemele globale, dezvoltarea personală și îți dorești să te implici activ în dezvoltarea societății și să afli mai multe despre obiectivele de dezvoltare durabilă, te invităm la eveniment https://www.facebook.com/events/2098712940393549/permalink/2124681234463386/.

Despre AIESEC IAȘI
AIESEC este o organizație non-guvernamentală condusă de studenți cu scopul de a dezvolta conceptul de leadership în tinerii de astăzi, prin dezvoltare personală și profesională. Livrăm experiențe globale calitative și împărtășim cele mai extraordinare amintiri, încurajăm societatea spre inovație și modernizare.

 

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *