full screen background image

Ziua Mondială a Diabetului, activități la Palatul Culturii și la Primăria Municipiului Iași

Distribuie

Centrul Medical ConsultMed, alături de Asociația Malteză ”Sf. Ștefan”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Complexului Muzeal Național Moldova – Palatul Culturii, celebrează astăzi, 14 noiembrie 2017, Ziua Mondială a Diabetului. Cu această ocazie, primul Cerc Uman „Luptăm împotriva diabetului  se va organiza de la ora 15.00, în Piața Unirii.

De asemenea, începând cu orele 16.00, în interiorul Palatului Culturii, este programat cel de-al doilea Cerc Albastru: „Acționează! putem schimba ziua de mâine!” Această activitatea este dedicată mămicilor și va fi urmată de o sesiune de degustare dulciuri fără zahăr.

Tot în cadrul zilei de astăzi, Primăria Municipiului Iași va fi iluminată în albastru, la ora 17.30. Jumătate de oră mai târziu, seria de activități se va încheia cu proiecția simbolului Zilei Mondiale a Diabetului pe clădirea Palatului Culturii Iași.

Scopul principal al activităților derulate este de a atrage atenția asupra dificultăților cu care se confruntă în fiecare zi persoanele ce suferă din cauza acestei maladii. Organizate cu sloganul Act Today to Change Tomorrow, evenimentele vor avea în prim plan femeia și diabetul, respectiv diabetul gestațional, ce poate fi prevenit.

Alina Batcu

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *